لهستان دریافت پاتریوت از آلمان را رد کرد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

لهستان دریافت پاتریوت از آلمان را رد کرد

لهستان با پیشنهاد آلمان در استقرار سامانه موشکی «پاتریوت» در خاک خود مخالفت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ لهستان به اطلاع آلمان رسانده که نیازی به استقرار سامانه پدافند موشکی «پاتریوت» در خاک این کشور نیست.

 

به نوشته وبگاه «یورونیوز» ورشو گفته که سامانه ضد موشکی پیشنهادی آلمان برای ارسال به لهستان باید در عوض به اوکراین برود. لهستان بر این باور است که چنین اقدامی به معنای تشدید دخالت ناتو در جنگ در شرق اروپا باشد.

 

این گزارش حاکیست، پاسخ غافلگیرکننده لهستان به پیشنهاد برلین مورد استقبال اوکراین قرار گرفته، زیرا حملات موشکی‌ روسی اوضاع اوکراین را آشفته کرده است.

 

«کریستین لامبرشت» وزیر دفاع آلمان تاکید کرده که استفاده از سامانه‌های دفاعی ناتو در خارج از قلمرو آن باید مورد توافق همه کشورهای عضو باشد. لامبرشت گفت: «برای ما مهم است که لهستان بتواند به متحدان خود برای ایستادن در کنار یکدیگر، حتی در مواقع سخت، تکیه کند».

 

در لهستان، برخی منتقدان خاطرنشان کردند که دولت نه تنها از حمایت نظامی بالاتر خودداری می‌کند، بلکه ازبه بودجه حیاتی اتحادیه اروپا نیز پشت می‌کند.

 

پس از تهاجم روسیه به اوکراین ناتو دفاع خود را در امتداد جناح شرقی خود از جمله لهستان تقویت کرده است. لهستان نیز در تلاش در تسلیحات گسترده برای تقویت ارتش خود است.

 

ناتو در تلاش برای ادامه تقویت نیروهای دفاعی در شرق اروپا و از بیم قدرت هوایی و موشکی روسیه ، تمرین شبیه‌سازی حمله موشکی و هوایی در رومانی انجام داد. حین این تمرین، سامانه دفاع هوایی «مامبا» ساخت فرانسه ی حمله شبیه سازی شده جنگنده‌های دشمن فرضی را دفع کرد.

 

 در این تمرین ترکیب جنگنده‌های دشمن فرضی، از جمله «اف-۱۶» ترکیه و یوروفایترهای اسپانیا و همچنین هواپیماهای جنگ الکترونیک «گرولر» آمریکا و جنگنده‌های «رافال» فرانسه حضور داشتند./ فارس

ارسال نظر